Aluminium ventilatiestrips vervangen.

Aluminium ventilatiestrip veroorzaakt vaak houtrot
Aluminium ventilatiestrip
Houtrot  door ventilatiestrip
Kozijn door houtrot aangetast, door aluminium ventilatiestrips.

Bij Schildersbedrijf Ommen zien we regelmatig problemen met ventilatiestrips die voorkomen bij verschillende panden. Temperatuurschommelingen zorgen ervoor dat deze strips aan de binnenkant condenseren, wat leidt tot vocht dat zich onder de strips ophoopt. Vervolgens kan het vocht via de schroeven of spijkers waarmee de strips zijn bevestigd, in het hout trekken. Dit vochtige hout is een ideale voedingsbodem voor houtrot, wat op termijn tot schade en extra kosten kan leiden.

Om deze problemen te voorkomen, is het raadzaam om de bestaande ventilatiestrips te vervangen door zogenaamde neuslatten. Neuslatten zorgen voor een betere ventilatie en voorkomen dat vocht zich ophoopt en in het hout trekt. Hierdoor wordt de kans op houtrot aanzienlijk verkleind en blijft uw houtwerk in optimale conditie.

Schildersbedrijf Ommen heeft ruime ervaring en expertise in het vakkundig vervangen van ventilatiestrips door neuslatten. Ons team van professionals zorgt ervoor dat deze reparatie efficiënt en nauwkeurig wordt uitgevoerd, zodat uw pand beschermd blijft tegen de negatieve gevolgen van vocht en houtrot.

Neem contact op met Schildersbedrijf Ommen voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over het vervangen van ventilatiestrips door neuslatten. Bescherm uw pand tegen houtrot en investeer in een duurzame oplossing die uw houtwerk in uitstekende staat houdt.